Átverésre jellemző jelenségek:

Felugró ablakok amikor az oldalt elhagynád.
1. Biztos átverés, ha korlátozott eléréssel, pl.. márcsak 12 hely van, vagy pláne visszaszámláló óra indul el. Ezek tipikus pszichológiai nyomásgyakoló eszközök. Hogy bízol meg abban aki ilyet használ.
2. Kapsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Szerintük vissza utasíthatatlan, lényeges engedménnyel. Újabb pszichológiai kényszerítés. Megbízol benne?


Kötelezettségeket írnak elő, de semmilyen biztosítékot nem adnak. Pl.: hatóságilag regisztrált, panaszkezelő szervezet, kártérítési lehetőségek.


Arrogánsan reagálnak, ha nem az előírásaiknak megfelelően cselekszel. Például nem viszed azonnal végig a registrációt. Nem annyit írsz amennyit megszabnak. És minden olyan szabály amely nem ténylegesen véd más felhasználókat, hanem az oldal kezelőinek mindenhatóságát illusztrálják. (Azt teszed amit mondunk vagy mehetsz). Menj is magadtól.


Szivkuldi.hu Rendkivül arrogáns, antiszociális társkereső. Ha nem töltöd ki azonnal a diktátumuknak megfelelően a regisztációdat repülsz. Kerüld nagy ívben, az ilyen viselkedés az átverés egyik tipikus jele.